vineri, 19 martie 2010

Televiziunea analfabeților

Zilele trecute, la o minunată emisiune antenistă, moderatorii servanți ai lui Felix dezbăteau aceleași probleme existențiale de ani de zile: clientela politică a lui Băse. Iată cu cât profesionalism își fac treaba băieții din regia de emisie care, probabil, erau pe coridor la țigări și cafele.
Dacă intr-o singură seară se produc atâtea greșeli, cum să mai ai încredere într-o televiziune de analfabeți? Defapt…în ce mai putem avea încredere?

3 comentarii:

  1. Nu suport antena 1,2,3 si care or mai urma. Sunt apolitica ei sunt doar prosti care influenteaza telespectatorii lor cum le vrea creasta. Nu sufar nici o emisiune de a lor in afara de Divertis care nu mai e la ei :D. Mai ma uit uneori la "In puii mei". In rest ... nimic!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da...maine, poimaine vezi ca televiziunile abordeaza forma urmatoare de scriere : n0i scri3m r0m@nesht3 in loc de noi scriem romaneste. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. @sinsdesign Emisiunea cu gașca lui Bendeac îmi place și mie :D Singura emisiune umoristică bună. Umoristică sau mai degrabă ”la caterincă” e și Acces Direct dar e OTV-izată până la refuz. Îmi pare rău că Bendeac nu mai e la Mondenii :(

    RăspundețiȘtergere

Va rog sa nu postati comentarii anonime!